ANALIZA SEO GRATUITA

Analiza SEO gratuită iți spune totul despre site-ul tău

Scorul SEO

Scorul  SEO se referă la evaluarea site-ului web în ceea ce privește conformitatea cu cele mai bune practici și recomandări ale motoarelor de căutare. Această analiză oferă informații valoroase despre problemele de indexare, erorile de server, problemele de performanță și structura site-ului care ar putea afecta clasamentul site-ului în motoarele de căutare.

Scorul SEO reprezintă o măsură a performanței site-ului în ceea ce privește optimizarea pentru motoarele de căutare.

ANALIZA SEO GRATUITA
analiza seo gratuita

Autoritate domeniu si pagina

DA (Domain Authority) și PA (Page Authority) sunt doi indicatori importanți în optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO). Domain Authority se referă la puterea și autoritatea unui domeniu întreg, iar Page Authority se referă la puterea și autoritatea unei singure pagini din acel domeniu. O valoare mare a DA și PA indică faptul că un site web este considerat relevant, autoritativ și de încredere în domeniul său. Acest lucru poate crește șansele ca site-ul să apară în primele poziții în rezultatele motoarelor de căutare și poate ajuta la atragerea unui trafic mai mare.

Evoluția in timp DA

Autoritatea domeniului reprezintă o măsură a cât de încredere este un site web pentru motoarele de căutare. Monitorizarea DA-ului și a evoluției sale în timp poate ajuta la înțelegerea performanței generale a site-ului tau și la identificarea zonelor care necesită îmbunătățiri.

analiza seo gratuita
analiza seo gratuita

Află cum te vede Google

Primesti un raport despre  pozitionarea in Google pe cuvintele de cautare si regiunea/orasul unde doresti sa ai vizibilitate mare

Raport Backlinks

Backlink-urile sunt importante pentru optimizarea motoarelor de căutare și pentru îmbunătățirea vizibilității site-urilor pe internet. Un backlink este un link către site-ul dvs. de pe alt site web, și este considerat un vot de încredere acordat de site-ul sursă către site-ul dvs. Aceste voturi sunt un indicator important pentru motoarele de căutare că site-ul dvs. este considerat relevant și util de către alte site-uri și utilizatori. În general, cu cât aveți mai multe backlink-uri de la site-uri de calitate și relevante, cu atât este mai probabil să obțineți o poziție mai bună în rezultatele de căutare și să creșteți traficul pe site-ul dvs.

Analiza SEO gratuita
analiza seo gratuita

Analiză concurență

Analizarea SEO a concurenței este importantă pentru a înțelege pe ce se concentrează și cum funcționează strategiile lor de optimizare a motoarelor de căutare. Acest lucru poate fi util în dezvoltarea propriei strategii de SEO și în identificarea oportunităților de a vă îmbunătăți performanța. Prin analiza concurenței, puteți identifica site-urile care le oferă backlink-uri și puteți lua măsuri pentru a vă îmbunătăți propriile backlink-uri. Analiza este comparativă. In grafic o sa vedeti site-ul vostru alaturi de parametri concurenței

CERE ANALIZA GRATUITA

Completeaza formularul de mai jos si numele  site-ului tau. Vei primi pe mail analiza SEO gratuit.

    optimizare SEO