OPTIMIZARE SEO

VS

CAMPANIE SEO

O campanie SEO are rezultate bune doar daca site-ul tau este bine optimizat  pe cuvintele cheie de cautare care sunt relevante in afacerea ta. Optimizarea site-ului se realizeaza cu un cost diferit fata de costul campaniei SEO

optimizare seo

OPTIMIZARE SEO 50 EURO /PAGINA

Analiza pagina, introducere fraze cheie si cuvinte de cautare, legaturi interne/externe, subtitluri H1 H2 H3 H4 H5, introducere metadate, titlu si descriere SEO, optimizare text, optimizare imagini. Pregatire pagina pentru campania SEO

OPTIMIZARE WORDPRESS 150 EURO/SITE

Optimizare WordPress, analiza, instalare module plug-in esentiale, configurare si optimizare, crestere vitezei de raspuns a paginilor, instalare unelte esentiale Google

OPTIMIZARE SEO
OPTIMIZARE SEO

PAGINI NOI 50 EURO/PAGINA

Creare pagina noua in site, adaugare continut, inserare imagini, adaugare  text, optimizre SEO

Pregătirea unei pagini web în vederea lansării unei campanii SEO este un proces important pentru a asigura succesul campaniei dvs. SEO. Aici sunt câțiva pași importanți pe care trebuie să îi urmam:

  1. Analizam cu atenție cuvintele cheie: Înainte de a începe procesul de optimizare, trebuie să avem o listă solidă de cuvinte cheie relevante pentru afacerea dvs. și pentru conținutul paginii web pe care doriți să o optimizam.

  2. Optimizam titlul și descrierea paginii: Titlul și descrierea paginii web sunt elementele care apar în rezultatele căutării și ar trebui să fie foarte relevante pentru cuvintele cheie pe care le vizam. Ne asiguram că descrierea este convingătoare și îi încurajează pe utilizatori să facă clic pe link.

  3. Ne asiguram că site-ul dvs. este ușor de navigat și are o structură clară: Site-ul dvs. trebuie să fie ușor de navigat, cu o structură clară, astfel încât utilizatorii să poată găsi rapid informațiile pe care le caută. De asemenea, trebuie să avem o hartă a site-ului pentru a ajuta motoarele de căutare să indexeze toate paginile.

  4. Ne asiguram că pagina dvs. se încarcă rapid: Viteza de încărcare a paginii este un factor important de clasificare pentru motoarele de căutare.

  5. Crearea de conținut de calitate: Crearea de conținut de calitate și relevant pentru afacerea dvs. este esențială pentru succesul campaniei SEO. Ne asiguram sa aveți un conținut bine structurat, ușor de citit care conține cuvintele cheie importante in promovarea afacerii

  6. Ne asiguram că site-ul dvs. este optimizat pentru dispozitive mobile: Motoarele de căutare acordă o atenție deosebită site-urilor care sunt optimizate pentru dispozitivele mobile, așa că asigurați-vă că site-ul dvs. este responsive și se încarcă rapid pe dispozitive mobile.

optimizare SEO